Nieuwe maatregelen in onze praktijk

vanaf maandag 16 maart 2020

Onze praktijk neemt onderstaande maatregelen vanaf maandag 16.03.2020 om een snelle verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. In principe gelden deze maatregelen tot en met 6 april tenzij anders wordt gecommuniceerd:

Kom niet naar de praktijk maar neem eerst telefonisch of per mail contact op met ons! De praktijk is geopend voor patiënten die na telefonisch overleg een afspraak hebben.

Voordat u telefonisch contact met ons opneemt, verzoeken wij u voor informatie over het Coronavirus te kijken op thuisarts.nl, de GGD of RIVM voor meer informatie.

 1. Spreekuren zullen zo veel mogelijk telefonisch plaatsvinden door middel van overleg of terug bel verzoeken door de huisarts. Consulten uitsluitend na telefonische triage door de assistentes en welke medische noodzaak voor een afspraak behoeven.
 2. Visites zullen alleen gereden worden voor ernstig zieke personen.
 3. Kleine chirurgische verrichtingen worden uitgesteld.
 4. Chronische zorg / controle afspraken (bloeddruk, Diabetes, COPD) zullen niet doorgaan. Deze afspraken worden verplaatst of vinden telefonisch plaats.
  Ook de spreekuren van de assistentes zullen niet doorgaan. Betreffende oren uitspuiten, uitstrijkjes , injecties etc.
  De praktijkondersteuner of praktijkassistente neemt contact met u op.
 5. Bij verkoudheid, keelklachten, griepklachten met of zonder koorts: thuis blijven en zo min mogelijk contact met anderen totdat u 24 uur klachtenvrij bent!
 6. Onze balie zal geopend zijn maar wij verzoeken u zo min mogelijk de praktijk te bezoeken en niet te komen als u een van bovenstaande klachten ervaart.
 7. Begeleiders van patiënten die voor een acute klacht komen mogen geen luchtwegklachten hebben. In dat geval moet een andere begeleider gezocht worden.

Wij begrijpen dat dit voor u ongemakken zal opleveren. Wij proberen met deze maatregelen onze kwetsbare patiënten te beschermen en de voortgang van onze praktijk te waarborgen zodat we u kunnen blijven helpen in acute situaties.

Wij hopen op uw begrip en medewerking,
Namens ons hele team, 
Huisartsenpraktijk Boermans Losser

FaceTalk

24 maart 2019

Wij bieden vanaf heden online consulten aan via FaceTalk.
U kunt een afspraak plannen via de assistente.

FaceTalk is een online spreekkamer waar behandelaars veilig kunnen beeldbellen met patiënten, cliënten en andere zorgverleners. Zorg op afstand komt dichtbij dankzij beeldbellen via FaceTalk. Beeldbellen in de zorg is een oplossing waardoor patiënten en cliënten vanuit huis kunnen videobellen. FaceTalk is volledig beveiligd volgens de ISO27001 normering. 

Corona virus

13 maart 2019

Heeft u algemene vragen over het coronavirus?
Neemt u dan contact op met het publieksnummer van het RIVM (0800) 13 51.

Maakt u zich zorgen over uw eigen gezondheid of die van uw huisgenoten?
Kijk eerst op www.thuisarts.nl, daar staat wat u moet doen.

Bent u ziek en mogelijk besmet met het coronavirus?
Kom NIET naar de praktijk, maar neem telefonisch contact met ons op. Zo voorkomen we verdere verspreiding van het virus.

https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus/ik-denk-dat-ik-nieuwe-coronavirus-heb

Ton Boermans • 40 jaar huisarts in Losser

21 september 2019

In september 2019 vierden wij samen met onze patiënten dat Ton 40 jaar huisarts in Losser is.
Alle patiënten waren uitgenodigd voor het feest. Voorafgaand vond een mini-symposium plaats, over de toekomst van de huisarts. De reacties waren hartverwarmend. Dank!

Griepprik 

8 oktober 2019 | Griepprikavond

De griepprik is voor kinderen en volwassenen die extra risico lopen om ernstig ziek te worden door griep. Bijvoorbeeld mensen van 60 jaar en ouder, maar ook voor mensen met bijvoorbeeld long- of hartaandoeningen. Deze mensen ontvangen een uitnodiging voor de jaarlijkse griepprik. Een griepprik is niet verplicht. Iemand kiest zelf om wel of niet van het aanbod gebruik te maken. 

Goede score NHG Patiënt tevredenheidsonderzoek

2015

In de nazomer van 2015 is een door het NHG gecertificeerde enquête bij Huisartsenpraktjk Boermans gehouden.
60 patiënten mochten hun oordeel geven over de huisartsen en andere medewerkers in de praktijk. Ook gaven zij hun oordeel over de huisartsenpraktijk zelf: de huisvesting, de wachtkamer, de service, het omgaan met klachten, de bereikbaarheid.

Wij zijn positief verrast omdat op bijna elk punt boven het gemiddelde gescoord is. Voor zaken als tijd nemen voor de patiënt, luisteren, omgang met emotionele problemen scoort de praktijk een 9.2. Dat ligt ver boven het landelijke gemiddelde. Het is ook een verbetering ten opzichte van de enquête 2013. Toen werd een score van 8.9 genoteerd. Het samenwerken met de 2e lijn werd door de patiënten ook heel goed gewaardeerd. Met name het contact houden tijdens of na het verblijf in een ziekenhuis scoorde twee keer zo hoog als het landelijke gemiddelde.

NHG-geaccrediteerd

2013

Onze praktijk is sinds 2013 NHG-geaccrediteerd. Daar zijn wij trots op. 
Wij zijn voortdurend bezig met het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Contact

Huisartsenpraktijk Boermans
Lutterstraat 2A
7581 BV Losser
Telefoon (053) 538 15 03
Fax (053) 538 65 75
info@praktijkboermans.nl

Alarmnummer praktijk
(053) 538 15 03 > kies 3

Nieuwsmail

Vul uw naam en e-mailadres in, om onze nieuwsmail te ontvangen.

Aanmelden
Openingstijden

maandag
08.00-17.00 uur
dinsdag
08.00-17.00 uur
woensdag
08.00-17.00 uur
donderdag
08.00-17.00 uur
vrijdag
08.00-17.00 uur 

Vacatures