Overdinkel

UPDATE | 1 mei 2020 

Huisartsenpraktijk Boermans gaat medio 2021 uitbreiden met een tweede praktijklocatie in Overdinkel!

Per 01 09 2020 komt er een tijdelijke unit waar Huisartsenpraktijk Boermans patiënten gaat ontvangen tot de bouw medio 2021 gereed is.

ps Meer weten over het gezondheidscentrum? Op hallolosser.nl verscheen dit artikel!

Vacatures

16 juni 2020

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste huisarts of basisarts en een ervaren Physician Assistant!

Nieuw in onze praktijk!

1 mei 2020

Mijn naam is Rebecca Hintzbergen, ik ben 27 jaar en een geboren en getogen Oldenzaalse. In 2017 ben ik in Groningen afgestudeerd als basisarts en in de twee jaren die hierop volgden heb ik gewerkt bij de afdeling heelkunde (chirurgie) in het MST Enschede.

Ik heb daar veel geleerd, natuurlijk medisch inhoudelijk, maar ook over wat voor dokter ik graag wil zijn en heb toen besloten dat ik huisarts wil worden.

Ik vind aandacht voor de mens achter de patiënt erg belangrijk en ik ben dan ook ontzettend blij dat ik deel uit mag maken van het warme en betrokken team van Huisartsenpraktijk Boermans. Ik kan mijzelf hier als jonge dokter goed verder ontwikkelen in aanloop naar de opleiding tot huisarts die ik in maart volgend jaar hoop te mogen beginnen.

U zult mij tot 18 mei op dinsdag, woensdag en donderdag in de praktijk zien. Daarna ben ik er van maandag t/m donderdag.
 

Wij staan voor u klaar!

7 april 2020

Ten gevolge van de maatregelen rondom het corona virus zien wij in de praktijk op dit moment alleen noodzakelijke zorg. Dit betekent voor veel mensen dat ze met hun (bewegings-gerelateerde) klachten blijven rondlopen, daar waar ze normaal gesproken de praktijk zouden bellen voor een afspraak. Als huisartsenpraktijk zien wij dat mensen terughoudend zijn in het bespreekbaar maken van hun ervaren klachten. Dit is niet nodig!

Wij willen als praktijk zijnde graag voor u klaar staan op een aangepaste en creatieve manier. Heeft u (bewegings-gerelateerde) klachten of vragen, bel dan gerust met de praktijk.
Barbara van der Veer, gespecialiseerd fysiotherapeut binnen onze praktijk maakt uw problemen bespreekbaar en geeft adviezen op maat waar nodig.

Voor algemene, cardiale, neurologische klachten of vragen zijn de huisartsen Ton Boermans en Jan de Heer aanwezig om u vragen te beantwoorden en adviezen te geven.

Schroom dus niet om uw problemen bespreekbaar te maken.
Samen komen we een heel eind.

FaceTalk

24 maart 2020

Wij bieden vanaf heden online consulten aan via FaceTalk.
U kunt een afspraak plannen via de assistente.

FaceTalk is een online spreekkamer waar behandelaars veilig kunnen beeldbellen met patiënten, cliënten en andere zorgverleners. Zorg op afstand komt dichtbij dankzij beeldbellen via FaceTalk. Beeldbellen in de zorg is een oplossing waardoor patiënten en cliënten vanuit huis kunnen videobellen. FaceTalk is volledig beveiligd volgens de ISO27001 normering. 

Corona virus

13 maart 2020

Heeft u algemene vragen over het coronavirus?
Neemt u dan contact op met het publieksnummer van het RIVM (0800) 13 51.

Maakt u zich zorgen over uw eigen gezondheid of die van uw huisgenoten?
Kijk eerst op www.thuisarts.nl, daar staat wat u moet doen.

Bent u ziek en mogelijk besmet met het coronavirus?
Kom NIET naar de praktijk, maar neem telefonisch contact met ons op. Zo voorkomen we verdere verspreiding van het virus.

https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus/ik-denk-dat-ik-nieuwe-coronavirus-heb

Ton Boermans • 40 jaar huisarts in Losser

21 september 2019

In september 2019 vierden wij samen met onze patiënten dat Ton 40 jaar huisarts in Losser is.
Alle patiënten waren uitgenodigd voor het feest. Voorafgaand vond een mini-symposium plaats, over de toekomst van de huisarts. De reacties waren hartverwarmend. Dank!

Griepprik 

8 oktober 2019 | Griepprikavond

De griepprik is voor kinderen en volwassenen die extra risico lopen om ernstig ziek te worden door griep. Bijvoorbeeld mensen van 60 jaar en ouder, maar ook voor mensen met bijvoorbeeld long- of hartaandoeningen. Deze mensen ontvangen een uitnodiging voor de jaarlijkse griepprik. Een griepprik is niet verplicht. Iemand kiest zelf om wel of niet van het aanbod gebruik te maken. 

Goede score NHG Patiënt tevredenheidsonderzoek

2015

In de nazomer van 2015 is een door het NHG gecertificeerde enquête bij Huisartsenpraktjk Boermans gehouden.
60 patiënten mochten hun oordeel geven over de huisartsen en andere medewerkers in de praktijk. Ook gaven zij hun oordeel over de huisartsenpraktijk zelf: de huisvesting, de wachtkamer, de service, het omgaan met klachten, de bereikbaarheid.

Wij zijn positief verrast omdat op bijna elk punt boven het gemiddelde gescoord is. Voor zaken als tijd nemen voor de patiënt, luisteren, omgang met emotionele problemen scoort de praktijk een 9.2. Dat ligt ver boven het landelijke gemiddelde. Het is ook een verbetering ten opzichte van de enquête 2013. Toen werd een score van 8.9 genoteerd. Het samenwerken met de 2e lijn werd door de patiënten ook heel goed gewaardeerd. Met name het contact houden tijdens of na het verblijf in een ziekenhuis scoorde twee keer zo hoog als het landelijke gemiddelde.

NHG-geaccrediteerd

2013

Onze praktijk is sinds 2013 NHG-geaccrediteerd. Daar zijn wij trots op. 
Wij zijn voortdurend bezig met het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Contact

Huisartsenpraktijk Boermans
Lutterstraat 2A
7581 BV Losser
Telefoon (053) 538 15 03
Fax (053) 538 65 75
info@praktijkboermans.nl

Alarmnummer praktijk
(053) 538 15 03 > kies 3

Nieuwsmail

Vul uw naam en e-mailadres in, om onze nieuwsmail te ontvangen.

Aanmelden
Openingstijden

maandag
08.00-17.00 uur
dinsdag
08.00-17.00 uur
woensdag
08.00-17.00 uur
donderdag
08.00-17.00 uur
vrijdag
08.00-17.00 uur 

Vacatures