Nieuw in onze praktijk!

1 november 2020

Jorieke Olde Hendrikman [doktersassistente]
Mijn naam is Jorieke Olde Hendrikman, ik ben 25 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Oldenzaal.
In mijn vrije tijd speel ik volleybal, ga ik naar de sportschool en kook ik graag. 
Vorig jaar besloot ik ervoor te kiezen om de opleiding tot doktersassistente te doen na eerst een totaal andere opleiding te hebben gedaan. Een stap waar ik nog geen moment spijt van heb gehad!
Ik krijg veel energie van het kunnen helpen van mensen. Het persoonlijke en warme gevoel dat Praktijk Boermans uitdraagt spreekt mij erg aan. Per 2 november ga ik aan de slag, ik heb er erg veel zin in!

Overdinkel

1 september 2020

De tweede locatie van Huisartsenpraktijk Boermans (aan de Hoofdstraat 184) te Overdinkel zou per 1 september worden geopend, maar dit wordt verschoven naar donderdag 1 oktober.
'Het plotselinge overlijden van Marion Boermans heeft ontzettend veel impact gehad binnen het gehele team Huisartsenpraktijk Boermans. We hebben dan ook als team besloten om de opening van de tijdelijke praktijk in Overdinkel door te schuiven naar donderdag 1 oktober. We hopen van harte dat onze patiënten in Overdinkel daar begrip voor hebben'. Voor vragen kunt u contact opnemen met Joyce Olde Hanter, 053-538 15 03.

Marion Boermans

22 augustus 2020

Zaterdagavond 22 augustus 2020 is Marion Boermans, spil in onze praktijk, en vrouw van Ton, overleden. 

Nieuw in onze praktijk!

20 augusutus 2020

Sherilyn Konter [arts in opleiding]
Mijn naam is Sherilyn Konter, ik ben 23 jaar oud en een geboren en getogen Losserse. Sinds 2015 studeer ik Geneeskunde in Groningen en ben ik inmiddels begonnen aan mijn coschappen. Over iets meer dan 2 jaar hoop ik af te studeren als arts om vervolgens terug te keren naar het mooie Twente. 
In de praktijk zal ik me de komende tijd vooral bezighouden met de ouderenzorg en verder ondersteunen waar nodig. 

Enkele jaren geleden heb ik zelf mogen ervaren hoe dokter Boermans en zijn team zorg leveren aan patiënten. Dit heeft mij enorm geïnspireerd en heeft mijn blik op het huisartsenvak in positieve zin verandert. Ik ben blij dat ik nu zelf deel uit mag maken van dit mooie team. 
Ik vind de mens achter de patiënt belangrijk; ieder mens heeft zijn of haar eigen verhaal en daar luister ik graag naar. 
Binnen de praktijk wil ik mijzelf op medisch, maar vooral ook op sociaal medisch gebied verder ontwikkelen en hoop ik veel te mogen leren van de collega’s maar ook van de patiënten. 

Nieuw in onze praktijk!

11 augusutus 2020

Mercedes Munoz [verpleegkundig specialist]
Mijn naam is Mercedes Muñoz-Boza Ferres, ik ben 52 jaar en een geboren en getogen Enschedese met Spaanse roots. Sinds 1996 ben ik verpleegkundige en in 1998 specialiseerde ik mij tot Intensive care verpleegkundige binnen het ZGT in Almelo. In 2014 nam ik de stap om Verpleegkundige Specialist te worden op de afdeling Chirurgie van het MST in Enschede. Als verpleegkundig specialist ben je bevoegd om patiënten zelfstandig te behandelen en taken van de arts over te nemen. Naast mijn functie als verpleegkundig specialist binnen de chirurgie heb ik ook 2 jaar binnen de huisartsen Spoedpost gewerkt waarbij ik de passie ontdekte voor de huisartsenzorg.
In de afgelopen jaren heb ik op het medische vlak veel geleerd, maar ook wat ik belangrijk vind in mijn functie als Verpleegkundig specialist. Naast het geven van kwalitatieve zorg vind ik aandacht voor de mens achter de patiënt erg belangrijk. Daarom ben ik blij dat ik deel uit mag maken van dit warme en betrokken team van Huisartsenpraktijk Boermans. Ondanks dat mijn kennis en expertise binnen de zorg op een breed vlak is ontwikkeld hoop ik mij hier verder te ontwikkelen tot een goede verpleegkundig specialist binnen de huisartsenzorg.

U zult mij vanaf 1 september op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag in de praktijk zien.

Overdinkel

UPDATE | 1 mei 2020 

Huisartsenpraktijk Boermans gaat medio 2021 uitbreiden met een tweede praktijklocatie in Overdinkel!

Per 01 09 2020 komt er een tijdelijke unit waar Huisartsenpraktijk Boermans patiënten gaat ontvangen tot de bouw medio 2021 gereed is.

ps Meer weten over het gezondheidscentrum? Op hallolosser.nl verscheen dit artikel!

Nieuw in onze praktijk!

1 mei 2020

Mijn naam is Rebecca Hintzbergen, ik ben 27 jaar en een geboren en getogen Oldenzaalse. In 2017 ben ik in Groningen afgestudeerd als basisarts en in de twee jaren die hierop volgden heb ik gewerkt bij de afdeling heelkunde (chirurgie) in het MST Enschede.

Ik heb daar veel geleerd, natuurlijk medisch inhoudelijk, maar ook over wat voor dokter ik graag wil zijn en heb toen besloten dat ik huisarts wil worden.

Ik vind aandacht voor de mens achter de patiënt erg belangrijk en ik ben dan ook ontzettend blij dat ik deel uit mag maken van het warme en betrokken team van Huisartsenpraktijk Boermans. Ik kan mijzelf hier als jonge dokter goed verder ontwikkelen in aanloop naar de opleiding tot huisarts die ik in maart volgend jaar hoop te mogen beginnen.

U zult mij tot 18 mei op dinsdag, woensdag en donderdag in de praktijk zien. Daarna ben ik er van maandag t/m donderdag.
 

Wij staan voor u klaar!

7 april 2020

Ten gevolge van de maatregelen rondom het corona virus zien wij in de praktijk op dit moment alleen noodzakelijke zorg. Dit betekent voor veel mensen dat ze met hun (bewegings-gerelateerde) klachten blijven rondlopen, daar waar ze normaal gesproken de praktijk zouden bellen voor een afspraak. Als huisartsenpraktijk zien wij dat mensen terughoudend zijn in het bespreekbaar maken van hun ervaren klachten. Dit is niet nodig!

Wij willen als praktijk zijnde graag voor u klaar staan op een aangepaste en creatieve manier. Heeft u (bewegings-gerelateerde) klachten of vragen, bel dan gerust met de praktijk.
Barbara van der Veer, gespecialiseerd fysiotherapeut binnen onze praktijk maakt uw problemen bespreekbaar en geeft adviezen op maat waar nodig.

Voor algemene, cardiale, neurologische klachten of vragen zijn de huisartsen Ton Boermans en Jan de Heer aanwezig om u vragen te beantwoorden en adviezen te geven.

Schroom dus niet om uw problemen bespreekbaar te maken.
Samen komen we een heel eind.

FaceTalk

24 maart 2020

Wij bieden vanaf heden online consulten aan via FaceTalk.
U kunt een afspraak plannen via de assistente.

FaceTalk is een online spreekkamer waar behandelaars veilig kunnen beeldbellen met patiënten, cliënten en andere zorgverleners. Zorg op afstand komt dichtbij dankzij beeldbellen via FaceTalk. Beeldbellen in de zorg is een oplossing waardoor patiënten en cliënten vanuit huis kunnen videobellen. FaceTalk is volledig beveiligd volgens de ISO27001 normering. 

Corona virus

13 maart 2020

Heeft u algemene vragen over het coronavirus?
Neemt u dan contact op met het publieksnummer van het RIVM (0800) 13 51.

Maakt u zich zorgen over uw eigen gezondheid of die van uw huisgenoten?
Kijk eerst op www.thuisarts.nl, daar staat wat u moet doen.

Bent u ziek en mogelijk besmet met het coronavirus?
Kom NIET naar de praktijk, maar neem telefonisch contact met ons op. Zo voorkomen we verdere verspreiding van het virus.

https://www.thuisarts.nl/nieuw-coronavirus/ik-denk-dat-ik-nieuwe-coronavirus-heb

Ton Boermans • 40 jaar huisarts in Losser

21 september 2019

In september 2019 vierden wij samen met onze patiënten dat Ton 40 jaar huisarts in Losser is.
Alle patiënten waren uitgenodigd voor het feest. Voorafgaand vond een mini-symposium plaats, over de toekomst van de huisarts. De reacties waren hartverwarmend. Dank!

Griepprik 

8 oktober 2019 | Griepprikavond

De griepprik is voor kinderen en volwassenen die extra risico lopen om ernstig ziek te worden door griep. Bijvoorbeeld mensen van 60 jaar en ouder, maar ook voor mensen met bijvoorbeeld long- of hartaandoeningen. Deze mensen ontvangen een uitnodiging voor de jaarlijkse griepprik. Een griepprik is niet verplicht. Iemand kiest zelf om wel of niet van het aanbod gebruik te maken. 

Goede score NHG Patiënt tevredenheidsonderzoek

2015

In de nazomer van 2015 is een door het NHG gecertificeerde enquête bij Huisartsenpraktjk Boermans gehouden.
60 patiënten mochten hun oordeel geven over de huisartsen en andere medewerkers in de praktijk. Ook gaven zij hun oordeel over de huisartsenpraktijk zelf: de huisvesting, de wachtkamer, de service, het omgaan met klachten, de bereikbaarheid.

Wij zijn positief verrast omdat op bijna elk punt boven het gemiddelde gescoord is. Voor zaken als tijd nemen voor de patiënt, luisteren, omgang met emotionele problemen scoort de praktijk een 9.2. Dat ligt ver boven het landelijke gemiddelde. Het is ook een verbetering ten opzichte van de enquête 2013. Toen werd een score van 8.9 genoteerd. Het samenwerken met de 2e lijn werd door de patiënten ook heel goed gewaardeerd. Met name het contact houden tijdens of na het verblijf in een ziekenhuis scoorde twee keer zo hoog als het landelijke gemiddelde.

NHG-geaccrediteerd

2013

Onze praktijk is sinds 2013 NHG-geaccrediteerd. Daar zijn wij trots op. 
Wij zijn voortdurend bezig met het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Contact

Huisartsenpraktijk Boermans
Lutterstraat 2A
7581 BV Losser
Hoofdstraat 184
7586 BW Overdinkel
Telefoon (053) 538 15 03
Fax (053) 538 65 75
info@praktijkboermans.nl

Alarmnummer praktijk
(053) 538 15 03 > kies 3

Nieuwsmail

Vul uw naam en e-mailadres in, om onze nieuwsmail te ontvangen.

Aanmelden
Openingstijden

maandag
08.00-17.00 uur
dinsdag
08.00-17.00 uur
woensdag
08.00-17.00 uur
donderdag
08.00-17.00 uur
vrijdag
08.00-17.00 uur 

Vacatures